Culottehousut

Culottehousut

Culottehousut ovat tulleet jäädäkseen. Nämä piristävät uutuudet ovat olleet monen suosikki jo useamman kesän ajan ja ovat vakiinnuttaneet paikkansa myös meidän valikoimassa. Tälle sivulle olemme koonneet culottehousut omaksi kokonaisuudekseen, jotta sinun olisi helppo löytää suosikkihoususi juuri omasta kategoriastaan. Culottehousuja löydät muun muassa VILAn ja Espritin valikoimista.

Kun etsit rentoa housua, joissa on helppo viihtyä niin arjessa, vapaa-ajalla, kuin juhlassakin, olet oikeassa kategoriassa. Rento ja helppohoitoinen materiaali yhdistettynä tyylikkääseen leikkaukseen antaa hyvän pohjan, jolle voit koota asukokonaisuuden mielesi ja mielikuvituksesi mukaan. Valikoimistamme löytyvät niin farkkuculottet, pellavaculottet, kuin kevyet ja juhlavammatkin culottet moneen menoon ja käyttötarkoitukseen.

Culottehousut poikkevat suorista housuista tyyliltään niin, että usein lahje on leveämpi ja antaa liehuvan vaikutelman, samoin lahkeen pituus on korkeintaan nilkkapituinen. On kyseessä sitten arki tai juhla, on näihin housuihin helppo yhdistää tennarit, korkkarit tai vaikkapa rantasandaalit – kaiken korkuiset ja tyyliset kengät toimivat yhdessä culotten kanssa. Arkiculotte on usein napakampaa materiaaliltaan, kun juhlassa puolestaan käytettään kevyttä ja ilmavaa housua. Arjessa voit helposti käyttää molempia, koska pohja antaa mahdollisuuden monipuoliseen pukeutumiseen tyylin ja tarpeen mukaan.

Näihin housuihin on helppo yhdistää niin kevyt toppi, kuin t-paita tai paitapusero, koottuna vielä jakulla, nahkatakilla tai vaikka farkkutakilla. Kun etsit kevyttä housua, jossa lahkeen pituus jää hieman tavanomaista lyhyemmäksi, ovat nämä housut sinun valintasi. Jos tuntuu, että tavanomaisissa housuissa on aina aavistuksen liian pitkä lahje, voit hyvin harkita culottea perinteisten housujen tilalle.

Juhlassa culotte on oiva vaihtoehto. Kun yhdistät tyylikkään culotten rinnalle kauniin topin ja tyylikkään jakun, saat klassisen kokonaisuuden joka toimii taatusti. Pirteyttä asuun saat yhdistämällä näyttävän paitapuseron ja vaikkapa tehostevärisen vyön. Kenkinä toimivat aivan hyvin vaikka näyttävät ja pirteät korkokengät antamaan lisäpotkua tilaisuuteen. Kauniit culottehousut kestävät aikaa ja tuovat kantajansa parhaat puolet esiin tyylikkäällä tavalla. Kun haluat erottua joukosta, joko rennosti tai tyylikkäästi, ovat nämä housut sinun valintasi. Culottet kulkevat rinnallasi kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa tilanteissa, vain sinä päätät, kuinka asustat nämä monipuoliset käyttöhousut.