Naisten muoti

Naisten tuotekategoriat

Tälle sivulle olemme koonneet kaikki naisten tuotekategorioiden uusimmat tuotteet. “Katso lisää” -painikkeesta pääset selaamaan koko tuotekategoriavalikoimaamme. Ihastu kauden uutuuksiin.

MEKOT JA JUMPSUITIT

PAIDAT

HOUSUT

HAMEET

TAKIT

ASUSTEET

JAKUT JA BLAZERIT

LAUKUT JA LOMPAKOT

YÖ- JA KOTIASUT

PÄÄHINEET

ALUS- JA UIMA-ASUT

KENGÄT

Naisten vaatteet verkkokaupasta

Naisten muoti on nykyään todella monipuolista ja se onkin arjessa läsnä meille jokaiselle joka päivä. Vaatteet kertovat kantajastaan paljon ja vaikuttavat siihen minkälaisen vaikutelman annamme itsestämme ihan ensimmäiseksi uuden ihmisen tavatessamme. Vaatteissa tarjontaa on todella paljon ja oman tyylin valitseminen onkin joskus haastavaa. Tälle sivulle olemme koonneet koko naisten valikoimamme, jossa naisten muoti pääsee hyvin esille. Olipa etsinnässä lämmin takki, uusi ja näyttävä mekko tai rento collegepusero, monipuolisesta valikoimastamme löytyy varmasti mieleinen vaate ja asukokonaisuus ihan jokaiselle. Nykyään halutaan panostaa mukavuuden lisäksi ehkä myös ekologiseen muotiin. Tätä varten olemme luoneet sivuillemme Ekologinen muoti -sivun, minkä alta löydät eri tuotemerkkien tuotteet, joissa on käytetty muun muassa kierrätettyjä materiaaleja.

Naisten muotia arkeen ja juhlaan

Urheilullisuus ja rentous vaatteissa on noussut yhä enemmän esille. Tänä päivänä halutaan pukeutua rennosti ja mukavasti. Onneksi myös monet suositut merkkibrändit ovat tajunneet tämän ja tuoneet markkinoille paljon erilaisia collegevaatteita. Valikoimastamme löytyy Calvin Kleinin, Superdryn sekä Tommy Hilfigerin rentoja collegepaitoja sekä housuja rentoon arkeen, viikonloppuun sekä urheiluun. Sporttista vaatetta, oli se sitten collegepaita tai -housut, yhdistetään nykyään myös juhlavimpien vaatteiden kanssa. Näin saadaan hauska ja vähän erilainen yhdistelmä arkeen ja miksei vähän juhlavampaankin tilaisuuteen.

Töissä ja vapaa-aikana on kiva pukeutua rentoihin mutta tyylikkäisiin vaatteisiin. Arkivaatteina toimivat yleensä, rento trikoopaita, neule tai kauluspaita. Olipa yläosa mikä tahansa, se tarvitsee parikseen hyvin istuvan alaosan. Housuja ja hameita on moneen lähtöön, mutta farkut ovat tänä päivänä se suosituin alaosa. Eikä ihme! Ne toimivat niin juhlavammassa menossa kuin arjessakin. Hyvin istuvat farkut kuuluvatkin kaikille ja onneksi housumalleja on joka lähtöön. Jokainen löytää varmasti ne omat lempparihousut! Housuvalikoimaamme pääsee tutustumaan tästä.

Naisten juhlavaatteet

Juhlavaatetus, niin kuin moni muukin asia muodissa, on myös muuttunut vuosien varrella vähän hillitympään ja arkisempaan suuntaan. Nykyään halutaan ostaa monikäyttöisiä vaatteita juhlaan, mitkä sopivat myös arkeen. Ted Bakerin valikoima on täynnä toinen toistaan ihanimpia mekkoja, joihin kannattaakin tutustua. Koko mekkovalikoimaamme pääsee tutustumaan tästä.

#sinunvaatekauppasi #muotitalolehto #sinäolettärkein