Uima-asut

Uima-asut

Uima-asut vaatteena kuuluvat niin arkeen, kuin vapaa-ajalle. Uima-asun käyttö voi olla ahkeraa, kun harrastuksena on vaikkapa uimahallissa säännöllinen kuntoilu tai satunnaista silloin, kun kyseessä on vaikkapa lomakäyttöön kuuluva tuote. Myös uima-asuille asetetaan monia vaatimuksia, riippuen käyttäjästä ja käyttötarkoituksesta. Uima-asut vaatteena kuuluvat niin arkeen, kuin vapaa-ajalle. Valikoimaamme kuuluvat muun muassa laadukkaat Tommy Hilfigerin tuotteet, joilla viimeistelet tyylisi tilanteen ja tilaisuuden mukaan. Hyvin istuva uima-asu antaa kantajalleen itsevarmuutta, on kyseessä sitten päivittäinen harrastus tai satunnainen lomamatka.

Uima-asun istuvuuteen vaikuttaa moni seikka ja tärkein niistä on materiaali. Oikea materiaali tuntuu miellyttävältä päällä ja antaa itsevarmuutta niin arjessa, kuin vapaa-ajallakin. Toivot materiaalilta sitten keveyttä, joustavuutta tai tukevuutta, on tärkeää löytää juuri ne oikeat tuotteet sinulle. Se, mikä toisen mielestä on täydellinen materiaali, ei välttämättä toimi toisella yhtä hyvin. Makumieltymykset ja vaatimukset vaihtelevat ja vain kokeilemalla löydät itsellesi sopivan tyylin ja materiaalin. Myymälöidemme henkilökunta ja verkkokaupan asiakaspalvelu palvelee mielellään sinua tässäkin asiassa, kysythän rohkeasti lisää!

Mallivaihtoehtoja on monia ja on aivan sinusta itsestäsi kiinni, minkä tunnet kaikkein eniten omaksesi. Käyttötarkoituksen vaihtuessa päivittäin, voi myös malli vaihdella. Sporttisiin menoihin sopivat hyvin tukevammat vaihtoedot, kun taas vapaa-ajalla toimivat hyvin klassisemmat ja kevyemmät vaihtoedot. Materiaalin valintaan voi etenkin arjessa vaikuttaa harrastusväli ja kuluttavuus. Kloorivesi kuluttaa uima-asun elastisuutta, jolloin materiaalivalinta korostuu entisestään.

Värejä on lukemattomia vaihtoehtoja. Väreillä voit leikitellä loputtomasti tai valita perinteisemmän ja hillityn värin tilanteen mukaan. Myös kuvioinnit ja leikkaukset ovat tärkeä osa istuvuutta ja miellyttävyyttä. On eri asia, puetko uima-asun vaikkapa harrastukseen tai rannalle. Kylpyläkäytössä voit vaatia käyttömukavuudelta muita ominaisuuksia.

Rinnanympärys ja sen napakkuus on yksi ominaisuus, joka usein unohdetaan helposti. Mikäli haluat tukevasti istuvan tuotteen yllesi, otathan huomioon aina myös rinnanympäryksen ja uima-asun leikkauksen. Napakka rinnanympärys tukee koko liiviosan istuvuutta, jolloin saat omat täydelliset muotosi esiin, juuri niin kuin toivotkin! Leikkaus on uima-asussa tärkeä, jotta kokonaisuus korostaa juuri sinun parhaita puoliasi tilanteessa, kuin tilanteessa.