Lahjaideat miehelle

Mitä miehelle lahjaksi?

Lahjaideat miehelle? Lahjan valinta on välillä haastavaa ja siksi kokosimme tälle sivulle lahjavinkkimme, joista voit hakea inspiraatiota. Kääritäänkö pakettiin ihanan pehmeä ja laadukas neule, sukat, rento collegehuppari vai kenties uusi lompakko? Vaihtoehtoja on paljon ja siksi haluamme auttaa sinua löytämään juuri sen oikean lahjan.

Pehmeä paketti tulee varmasti käyttöön ja sellainen on mukava saada! Lahjaa suunnitellessa kannattaakin miettiä, mitä lahjansaaja tarvitsee? Jos hän urheilee paljon kannattaa lahjaksi miettiä esimerkiksi rentoa hupparia. Miehelle, jonka tarvitsee pukeutua arjessakin ja työelämässä vähän siistimmin, on kauluspaita oiva vaihtoehto. Entä jos lahjansaaja viihtyykin paljon ulkona? Tällöin ihanan lämmin neule on omiaan lahjapakettiin! Paljon reissailevalle voi taas ajatella tyylikästä toilettilaukkua. Valinnanvaraa on ja paljon!

Tälle sivulle olemme keränneet laajasta valikoimastamme mahtavia lahjaideoita, joista toivottavasti on sinulle apua.

Vinkki!

Jos haluat ostaa lahjaksi vaatteen ja et ole varma koosta, on tässä kohtaa paikka tehdä vähän salapoliisin työtä. Tutki lahjansaajan lempipuserosta koko ja osta lahja sen mukaan. Näin koko ei voi mennä kovin pahasti metsään! Jos et itse pääse kokoa tarkistamaan, kannattaa kysyä lahjansaajan läheiseltä vinkit koon valintaan.

Klassinen ja tyylikäs neule on loistava lahja!

Laadukas neule on varmasti mieluinen lahja. Klassinen, yksivärinen neule on loistava valinta lahjapakettiin, jos lahjansaaja arvostaa mukavia vaatteita. Neule on tyylikäs mutta samalla päällä miellyttävän tuntuinen. Neuleet ovat nykypäivänä mitoitukseltaan suoralinjaisia ja näin koon valitseminenkin on lahjanantajan puolella siinä mielessä, että neule saa olla vähän myös väljä. Puuvilla- ja villapohjaiset neuleet ovat luksuslahjoja, mitä monet arvostavat.

Sporttia rakastavalle rentoa collegevaatetta

Collegevaatteet ja etenkin collegepuserot ovat mahtava lahjaidea sporttiselle miehelle. Collegevaatteita löydät usealta eri tuotemerkiltä kuten Fred Perryltä, Calvin Kleinilta sekä Makialta. Collegepuserot ovat myös koon suhteen armollisia. Ne ovat useimmin väljempiä, joten oikean koon valitseminen ei tuota niin paljon päänvaivaa. Collegepuserot ovat tänä päivänä osana yhä useamman arkipukeutumista. Siksi rento collegepusero on mahtava lahjaidea! Alta löydät valikoimamme uutuudet.

TOP 5 lahjaideat miehelle:

  1. Matex: Rusetti | 24,95€
  2. Tommy Hilfiger: Leather mini wallet | 59,95€
  3. A Fish Named Fred: Lobster set shirt | 89,95€
  4. Boss: Trunk 3P power | 42,95€
  5. Gant: Cotton pique c-neck | 139,95€

Kotoilijalle pehmeitä oloasuja!

Mikä olisi mukavampi lahja, kun pehmeä oloasu! Rennot kotiasut ovatkin usein sellaisia joita itse ei tule ostettua. Siksi nämä ovat loistavia lahjoja. Selvitä vain lahjansaajan koko ja se minkälaisia oloasuja ja pyjamia hän yleensä käyttää. Alta löydät yö- ja kotiasumme uutuudet.

Asusteet on helppo valinta lahjaksi

Asusteet – varsinkin sukat ovat yleensä todella tarpeellinen lahja. Sukat tulevat varmasti käyttöön! Hyvä lahjaidea miehelle on myös tyylikäs rusetti tai kravatti- Nämäkin ovat sellaisia tuotteita, joita itse ei niin useasti muista päivittää. Alta löydät uusimmat asusteemme.

Menevälle reissaajalle laukku pakettiin!

Jos lahjansaaja on kova reissaamaan, on oiva vaihtoehto lahjapakettiin tyylikäs laukku, lompakko tai washbag. Reppu on oiva lahja sellaiselle, joka esimerkiksi reippailee töihin. Reppuun saa mahdutettua kaiken tarvittavan eikä sitä tarvitse kantaa käsissä. Tyylikäs konelaukku sopii taas työhiirelle ja eikä unohdeta lompakoita. Niitäkin hyvä välillä päivittää, että pysyy rahat ja kortit hyvässä järjestyksessä ja tallessa.

Etkö löytänyt mieleistäsi?

Jos et löytänyt mieleistäsi lahjaa näistä vinkeistä, niin vilkaise ihmeessä miesten koko valikoimamme tai kipaise käymään myymälöissämme. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua mielellään lahjan etsinnässä ja paketoikin lahjan puolestasi.

Jos tilaat lahjan verkkokaupastamme, muistathan tilata lahjan ajoissa. Näin varmistat, että saat tilaamasi tuotteet hyvissä ajoin postitse kotiin. Tilauksesi saapuessa saamme toimitettua tilaamasi tuotteet sinulle 1-3 arkipäivässä. Kiire aikana voi toimitukseen mennä pidempäänkin, joten huomioithan tämän tilausta tehdessäsi. Jos haluat varmistuksen tilauksesi aikataulusta, voit olla halutessasi yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostilla.

#meilleolettärkein #sinunvaatekauppasi