Rintaliivit

Rintaliivit

Puet päivittäin rintaliivit yllesi; niiden kuuluu tuntua moitteettomilta ja istua hyvin. Valikoimaamme kuuluvat muun muassa laadukkaat Tommy Hilfigerin ja Calvin Kleinin tuotteet, joilla viimeistelet asukokonaisuutesi tilanteen ja tilaisuuden mukaan. Hyvin istuvat alusvaatteet antavat kantajalleen itsevarmuutta ja luovat pohjan päivittäiselle pukeutumiselle. Voisi melkein sanoa, että hyvin istuvat alusvaatteet ovat tärkein päivittäinen vaate, jonka päällemme puemme.

Rintaliivien istuvuuteen vaikuttaa moni seikka ja tärkein niistä on materiaali. Oikea materiaali tuntuu miellyttävältä päällä ja antaa itsevarmuutta niin arjessa, kuin vapaa-ajallakin. Toivot materiaalilta sitten keveyttä, joustavuutta tai tukevuutta, on tärkeää löytää juuri ne oikeat tuotteet sinulle. Se, mikä toisen mielestä on täydellinen materiaali, ei välttämättä toimi toisella yhtä hyvin. Makumieltymykset ja vaatimukset vaihtelevat ja vain kokeilemalla löydät itsellesi sopivan tyylin ja materiaalin. Myymälöidemme henkilökunta ja verkkokaupan asiakaspalvelu palvelee mielellään sinua tässäkin asiassa, kysythän rohkeasti lisää!

Mallivaihtoehtoja on monia ja on aivan sinusta itsestäsi kiinni, minkä tunnet kaikkein eniten omaksesi. Käyttötarkoituksen vaihtuessa päivittäin, voi myös malli vaihdella. Sporttisiin menoihin sopivat hyvin tukevammat vaihtoedot, kun taas arjessa toimivat hyvin klassisemmat vaihtoedot. Juhlallisiin tilaisuuksiin voit aivan hyvin valita myös naisellisemman ja siromman mallin, korostettuna vielä viimeistellyillä materiaaleilla ja tyylikkäillä yksityiskohdilla. Materiaalin valintaan voi etenkin juhlatilaisuuksissa vaikuttaa myös vaikkapa paidan materiaali ja istuvuus.

Värejä on lukemattomia vaihtoehtoja; muutamia vinkkejä mainitaksemme on totta, että vaikkapa valkoisen vaatteen alta eivät punaiset alusasut kuulla ikävästi läpi. Toinen väri, jota voit huoletta käyttää valkoisten vaatteiden alla on vaalea syreenin värinen liila- myöskään tämä väri ei kuulla vaikkapa kesäaikaan valkoisen mekon tai paidan alta ikävästi läpi. Väreillä voit leikitellä loputtomasti tai valita perinteisemmän ja hillityn värin tilanteen mukaan. Myös kuvioinnit ja leikkaukset ovat tärkeä osa istuvuutta ja läpikuultavuutta.

Rinnanympärys ja sen napakkuus on yksi ominaisuus, joka usein unohdetaan helposti. Mikäli haluat tukevasti istuvan tuotteen yllesi, otathan huomioon aina myös rinnanympäryksen ja liivin leikkauksen. Napakka rinnanympärys tukee koko liivin istuvuutta, jolloin saat omat täydelliset muotosi esiin, juuri niin kuin toivotkin!