ALE Mekot ja jumpsuitit

Mekot ja jumpsuitit arkeen ja juhlaan.

Mekko on naisten luottovaate, joka toimii niin arkeen kuin juhlaankin. Asusteita vaihtelemalla saat tuotua mekkoon ripauksen persoonaasi ja sovitettua hieman arkisemmankin mekon juhlaan sopivaksi! Mekko on vaatteena todella muuntautimiskykyinen, minkä takia mekot ovat aina ajankohtainen hankinta ja vaatekaapin rakastettuja kulmakiviä vuodenajasta riippumatta. Ale sesongin aikaan löydät valikoimistamme mekot ja jumpsuitit ale hinnalla!

Jokaisella naisella kuuluu olla luottomekko, lempimekko, jolla ratkaisee helposti kiperimmätkin pukeutumisen pulmat. Luottomekko muuntautuu kädenkäänteessä juhlaan ja arkeen sopivaksi, juuri sinun tyyliisi sopivaksi. Kauniisti leikattu mekko takaa sen, että mekko istuu hyvin, oli vartalotyyppisi mikä tahansa. Laadukkaaseen ja hyvin leikattuun mekkoon kannattaa panostaa.

Mekot ja jumpsuitit – ale hinnalla sesonkien vaihtueassa

Mekot ja jumpsuitit ovat täydellinen valinta juhlaan kuin juhlaan! Olemme varmoja, että valikoimamme upeat mekot ja jumpsuitit inspiroivat sinua sukeltamaan kevyiden helmojen ja lahkeiden maailmaan! Onko tiedossa jokin juhla, kuten häät, kaste, rippijuhla tai valmistujaiset? Upeita, kauniisti leikattuja, naisellisia ja juhlavia mekkoja löytyy valikoimistamme muun muoassa Ted Bakerin valikoimistamme. Ripauksen seksikkyyttä tuo Guessin kiusoittelevat ja leikkisät mekot nuorekkaaseen makuun. Muotitalo Lehdolta löydät kauneimmat mekot – ale aikana myös tarjoushinnalla!

Muotitalo Lehdon laajassa mekkovalikoimassa on mistä valita, oli kriteerinäsi sitten tuotemerkki tai mekon tyyppi. Mekkoja löytyy niin juhlaan, arkeen, työhön kuin vapaa-aikaankin. Tommy Hilfigerin ja Gantin rennot ja laadukkaat collegemekot sekä hupparimekot ovat arjen pelastajia, jotka toimivat sporttiseen tyyliin mahtavasti. Hupparimekko ja valkoiset tennarit ovat yhdistelmänä klassikko!

Mekkojen rinnalla jumpsuitit ovat mahtava vaihtoehto niin arkisena kuin juhlavampana versiona! Jumpsuitit ovat naisellisia, näyttäviä ja helppoja vaatteita. Mikäs sen helpompaa kesällä, kuin pukea jumpsuit ja sujauttaa lempikengät jalkaan. Kesäisemmänkin jumsuitin käyttöä voi helposti jatkaa viileämmille ilmoille pukemalla jumpsuitin alle kauluspaidan tai päälle neuleen. Ale aikana on sinulla mahdollisuus löytää kesämekot valikoimistamme tarjoushinalla!