Yö- ja kotiasut

Yö- ja kotiasuissa rentous ja laadukkaat materiaalit yhdistyvät

Tälle sivulle olemme koonneet yö-, ja kotiasut naisille. Valikoimastamme löydät laadukkaat tuotteet juuri sinulle. Olemme halunneet tarjota mahdollisimman laajan merkkivalikoiman myös yö-, ja kotiasuihin, jotta sinä voisit löytää juuri täydellisen kokonaisuuden niin itsellesi, kuin lahjaksikin.

Muutamia merkkejä mainitaksemme; suositut Damellan tuotteet ovat olleet valikoimissamme jo pitkään, samoin kuin Espritin ihanat tuotteet. Kotimaisen Nanson tuotteet kuuluvat myös valikoimaamme. Uusina merkkeinä olemme saaneet valikoimaamme muun muassa P. J. Salvagen ja Juicy Couturen. Eri merkkien tuotteisiin pääset tarkemmin tutustumaan tuotesivujen kautta.

Mikä olisikaan ihanampi kotivaate, kuin laadukas pyjama; meiltä löydät niin perinteiset ruudulliset pyjamat, kuin tyylikkäät, kauniit kuviolliset tuotteet. Niin ikään erilaiset housujen ja t-paitojen yhdistelmät ovat suosittuja. Ihanan kevyet housut ja laadukkaasta materiaalista valmistetut t-paidat ovat monen suosikkeja. Näitä erilaisten alaosien ja paitojen yhdistelmiä voitkin yhdistellä mielesi mukaan. Erilaiset kotimekot ovat yhä suositumpia; yhdistä pehmeä mekko leggingsien kaveriksi ja lisää kokonaisuuteen vaikka vielä pehmosukat kruunaamaan kokonaisuuden. Laadukas paituli on monen suosikki, onhan se samalla ajaton valinta.

Yö-, ja kotiasuissa mukavuus on tärkein ominaisuus; tärkeintä on se, että juuri sinä viihdyt valitsemassasi tuotteessa. Kauniit velourasut ovat ihanan lämpimiä ja naisellisen tyylikkäitä; velour tuntuu miellyttävältä päällä ja sen parhaita ominaisuuksia onkin pehmeys ja lämpö. Rento velourasu on talvella ihana ja toimii viileinä kesäiltoina aivan yhtä lailla kotiasuna. Kuviollisuus ja kukallisuus on nyt suosittua myös koti-, ja yöasuissa. Kauniit kukkakuviot ovat vallanneet niin paitulit, pyjamat, kuin shortsi-, ja t-paita-asutkin. Toisaalta taas geometriset kuviot ja yksinkertaisuus logojen muodossa on ajattomuudessaan edelleen suosittua.

Kaiken edelle menevät kuitenkin laadukkaat ja pehmeät, iholla miellyttävät materiaalit. On tärkeää, että sinä voit valita itsellesi miellyttävimmän vaihtoehdon vuodenaikojen mukaan – kesällä ilmava ja miellyttävästä, hengittävästä materiaalista valmistettu yö-, ja kotiasu on ensiarvoisen tärkeä, kun taas talvella useasti lämpö ja pehmeys nousevat tärkeimmiksi kriteereiksi. Kotiasu on monipuolinen vaate, josta kannattaa pitää hyvää huolta huoltamalla tuote oikein, usein pesun sijasta riittääkin vaikka tuuletus. Materiaalien kanssa kannattaa olla huolellinen ja noudattaa pesuohjeita, jotta suosikkivaatteesi kestää mahdollisimman pitkään ja saat siitä iloa mahdollisimman kauan. Kaikki yö-, ja kotiasut naisille löydät näiltä sivuilta.