Uimahousut

Tyylikkäät uima-asut ja uimahousut tuovat kesä- ja lomafiiliksen

Uima-asuissa; uimashortseissa sekä uimahousuissa korostuu mukavuus ja tyylikkyys. Tyylikkäässä ja hyvin istuvassa uima-asussa tunnet olosi itsevarmaksi ja olet parhaimmillasi. Uimashortsien ja uimahousujen kuuluu istua moitteetta päällä ja ennen kaikkea tuntua juuri sinulle omalta ja rennolta. Valitse rennon tyylikkäät, yksiväriset uimahousut tai leikittele kuoseilla ja printeillä. Muotitalo Lehdon valikoimissa on mistä valita! Uimashortseissa korostuvat värikkyys ja toisaalta taas hillitty tyylikkyys, jolloin voit toteuttaa itseäsi tilanteen ja tilaisuuden mukaan. Tutustu BOSS -merkin tyylikkäisiin uimashortseihin tästä. Rannalle voit valita rennot ja värikkäät uimashortsit, joita tarjoaa SUPERDRY valikomissaan, kun taas kylpylään voit astella tyylikkään hillityissä shortseissa. Vain oma mielipiteesi ratkaisee! Muotitalo Lehdon valikoimista löydät monen hintaisia vaihtoehtoja uimashortseiksi, tutustu edullisiin ja trendikkäisiin ONLY&SONS -uimashortseihin tästä.

On kyse sitten alusasuista tai uima-asuista, korostuu valinnassa hyvä istuvuus, laadukkuus ja miellyttävyys. Sinä valitset juuri sinulle tilanteeseen sopivan vaihtoehdon, meiltä löydät laadukkaat tuotteet moneen makuun ja menoon. Puketuminen lähtee aina hyvin istuvista alusvaatteista, joten niihin kannattaa panostaa. Suosittelemme tutustumaan uima-asujen materiaaleihin ja leikkauksiin. Näin löytyy juuri sinulle, sopiva istuvuus, leikkaus ja koko, merkkiä unohtamatta.

Kylpyläloma – varustaudu laadukkailla uima-asuilla

Kylpyläloma edessä ja uimashortsit ja uimahousut leikkivät piilosta? Muotitalo Lehdon valikoima ilahduttaa laajuudellaan. Uimashortseja valitessa kannattaa kiinnittää huomiota myös yksityiskohtiin, jotta loma ja käyttömukavuus olisi priimaa! Useimmissa uimashortseissa on verkkomateriaalista valmistetut sisähousut, mitkä takaa kivan istuvuuden ja käyttömukavuuden. Uimahalli- ja kylpylä käytössä osaat varmasti arvostaa myös pientä avaintaskua. Varustaudu lomaa varten myös laadukkaalla pyyhkeellä. GANT pyyhkeet ovat unelman pehmeitä ja imukykyisiä. Tutustu Gant pyyhkeiden upeaan valikoimaan tästä.

Uima-asun huolto

Uima-asut kannattaa huoltaa asiaan kuuluvasti, jolloin ne kestävät käytössä pidempään! Uima-asujen huollossa kannattaa suosia mietoja pesuaineita sekä välttää huuhteluaineiden käyttöä. Huuhteluaineet veltostuttavat elastaanit, jolloin uima-asuista tulee velttoja, eivätkä ne palaudu enää alkuperäiseen muotoonsa.

Mistä tietää milloin on aika uudistaa uima-asu? Helpoimmin tunnnistat väsähtäneet uima-asut aaltoilevasta vyötärönauhasta. Muita tarkkailtavia asioita ovat housuosan kankaan kunto. Onko näkyvissä selkeitä reikiä? Alkaako päivä niinsanotusti paistamaan läpi? Kun on aika uusia uima-asu, kannattaa niihin panostaa tilaamalla kerralla useammat, niin lomakin sujuu mukavammin kun ei tarvitse odotella uima-asun kuivumista. Muotitalo Lehdon verkkokaupasta saat toimituksen Postin välityksellä nopeastikin, jopa muutamassa päivässä! Toimitus- ja maksuehtomme löydät täältä.