Laukut ja lompakot

Laukut ja lompakot – täydentävät tyylisi!

Tältä sivulta löydät valikoimastamme löytyvät laukut ja lompakot. Haluamme tarjota sinulle mahdollisimman kattavan valikoiman valittuja tuotteita, jotta sinulla olisi mahdollisuus löytää joko itsellesi tai lahjaksi juuri oikeanlainen tuote erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tyylikkäät laukut ja lompakot viimeistelevät tyylin niin arjessa, vapaa-ajalla, kuin juhlassakin. Vuodenaikojen ja eri tilanteisiin soveltuvien tuotteiden avulla voit viimeistellä tyylisi ajasta ja paikasta riippumatta. Olemme koonneet sivuille eri kategorioihin laukku-, ja lompakkovaihtoehtoja, jotta löydät täydellisen vaihtoehdon jokaiseen menoon.

Toilettilaukut löytyvät omana kokonaisuutenaan. Laadukas kylpyhuoneen laukku on paitsi arjessa käytännöllinen, myös matkalla tyylikäs. Tämän kategorian tuotteet erottuvat laadukkuudessaan edukseen. Tämän kategorian tuotemerkkeinä ovat esimerkiksi Tommy Hilfiger. Toilettilaukku voi olla saajalleen myös mukava lahja. Näissä laukuissa yhdistyvät niin tyylikkyys, kuin käytännöllisyyskin. Laadukas toilettilaukku kestää aika ja on aina klassinen. Pienet yksityiskohdat viimeistelevät tuotteet.

Lompakot löytyvät omasta osastostaan. Olemme koonneet lompakkovalikkoon tyylikkäät lompakot eri kokovariaatioissa. Meiltä löydät niin pikkulompakot, kuin suuremmatkin vaihtoehdot. Lompakkovalikoimamme kattaa Tommy Hilfigerin lompakot. Osa lompakoista löytyy lahjapakkauksissa; tyylikäs lompakko voi olla myös saajalleen mieluisa ja toivottu, sekä odotettu lahja. Mieluisiin vaihtoehtoihin ja itselle tärkeisiin yksityiskohtiin pääset tutustumaan tarkemmin tuotesivuilla.

Reput löydät omana kokonaisuutenaan. Olemme koonneet tähän kategoriaan niin työssä käytettävät reput, kuin sporttisemmatkin vaihtoehdot. Reppuja löytyy moneen menoon, aina koulurepuista vapaa-ajalla käytettäviin tyylikkäisiin pienempiin vaihtoehtoihin. Merkkivaihtoehdoista löytyvät esimerkiksi Tommy Hilfiger ja Makia. Reppu on laukkuna tuote, mikä sopii kovin monenlaiseen käyttöön tilanteesta riippuen. Tilavimpiin reppuihin saat mahtumaan paljon ja toisaalta käytännöllisyys nousee usein repuissa yhdeksi tärkeimmistä tekijöistä. Tutustu valikoimaamme.

Kangaskassit -osioon olemme koonneet muun muassa Makian suositut kangaskassit. Nämä hauskat ja tyylikkäät kassit kulkevat mukanasi arjessa ja vapaa-ajalla. Materiaalina kangaskassit kuuluvat ekologisimpiin tuotteisiin, sillä niiden materiaali onkin osittain joko kierrätettyä tai orgaanista. Yhdistä hauskuus tai tyylikkyys, tilanteen mukaan ja nappaa kangaskassi matkaan mukaan niin arjessa, kuin vapaa-ajallakin.

Tyylikkäät treenikassit ja matkalaukut – tuo ripaus tyyliäsi myös vapaa-aikaan

Muut laukut löydät omasta kategoriastaan. Tähän kategoriaan olemme koonneet niin Fred Perryn ja GANTin treenikasseja, viikonloppulaukkuja, kuin Tommy Hilfigerin läppärilaukkujakin. Tutustu tarkemmin valikoimaamme omassa osiossaan.

Tutustu tarkemmin GANTin Tommy Hilfigerin ja Makian tuotteisiin!