Trikoomekot

Trikoomekot arkeen ja kotoiluun.

Mekko on naisten luottovaate, joka toimii niin arkeen kuin juhlaankin. Asusteita vaihtelemalla saat tuotua mekkoon ripauksen persoonaasi ja sovitettua hieman arkisemmankin mekon juhlaan sopivaksi! Mekko on vaatteena todella muuntautimiskykyinen, minkä takia mekot ovat aina ajankohtainen hankinta ja vaatekaapin rakastettuja kulmakiviä vuodenajasta riippumatta. Oletko jo tutustunut monipuoliseen trikoomekot kategoriaamme?

Jokaisella naisella kuuluu olla luottomekko, lempimekko, jolla ratkaisee helposti kiperimmätkin pukeutumisen pulmat. Luottomekko muuntautuu kädenkäänteessä juhlaan ja arkeen sopivaksi, juuri sinun tyyliisi sopivaksi. Kauniisti leikattu mekko takaa sen, että mekko istuu hyvin, oli vartalotyyppisi mikä tahansa. Laadukkaaseen ja hyvin leikattuun mekkoon kannattaa panostaa.

Muotitalo Lehdon laajassa mekkovalikoimassa on mistä valita, oli kriteerinäsi sitten tuotemerkki tai mekon tyyppi. Mekkoja löytyy niin juhlaan, arkeen, työhön kuin vapaa-aikaankin. Tommy Hilfigerin ja Gantin rennot ja laadukkaat collegemekot sekä hupparimekot ovat arjen pelastajia, jotka toimivat sporttiseen tyyliin mahtavasti. Hupparimekko ja valkoiset tennarit ovat yhdistelmänä klassikko!

Rentoa fiilistä ja helppoutta pukeutumiseen tuo myös neulemekot sekä trikoomekot. Trikoomekot ovat mukavan huolettomia pitää ja huoltaa, mukautuvat kivasti päälle sekä tuovat joustollaan helppoutta istuvuuteen. Talveen Holebrookin villaiset ja laadukkat mekot tuovat lämpöä ja mukavuutta. Neulemekko on ihana niin kotimekkona kuin vapaa-ajallakin. Tutustu esimerkiksi VILAN edullisiin ja usein myös ekologisiin neulemekkoihin, joissa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja. Ekologisuudesta voit lukea lisää täältä.

Paitamekot ovat helppoja ja huoliteltuja arkimekkoja, jotka toimivat upeasti sellaisenaan esimerkiksi toimistoon. Yhdistämällä paitamekkoon neuleen, tulee asusta hieman pehmeämpi sekä juhlavampikin paitamekko arkistuu ja saat lisää käyttöä paitamekollesi. Paitamekkoja löydät useimmilta tuotemerkeiltämme, tutustu esimerkiksi Masain ja Barbourin kauniisiin paitamekkoihin.

Mekkojen rinnalla jumpsuitit ovat mahtava vaihtoehto niin arkisena kuin juhlavampana versiona! Jumpsuitit ovat naisellisia, näyttäviä ja helppoja vaatteita. Mikäs sen helpompaa kesällä, kuin pukea jumpsuit ja sujauttaa lempikengät jalkaan. Kesäisemmänkin jumsuitin käyttöä voi helposti jatkaa viileämmille ilmoille pukemalla jumpsuitin alle kauluspaidan tai päälle neuleen.