ALE Asusteet

ALE Asusteilla viimeistelet kokonaisuuden

Tälle sivulle olemme koonneet naisten ALE Asusteet omaksi kokonaisuudekseen. Olemme jaotelleet asusteet tarkemmin kategorioihin, kuten huivit, käsineet, sukat, vyöt ja muut asusteet. Asusteilla viimeistelet asun ja kruunaat kokonaisuuden. Asusteiden merkitys stailauksessa kasvaa koko ajan ja huolitellun ilmeen saatkin, kun kiinnität huomiota yksityiskohtiin erityisen tarkasti. Pienillä, harkituilla yksityiskohdilla saat asun kuin asun nostettua uudelle tasolle ja viimeisteltyä tyylin.

Huivilla lisäät näyttävyyttä asuun kuin asuun, niin arjessa kuin juhlassakin. Muutamia merkkejä mainitaksemme, valikoimissamme ovat niin Fraasin, KN Collectionin, kuin Guessin ja Calvin Kleinin huivitkin. Huivi viimeistelee tyylisi niin arjen keskellä työssä, vapaa-ajalla, kuin juhla-asunkin. Valitse tilanteen mukaan arkeen muhkeaa ja lämmintä – juhlaan kevyttä ja tyylikästä.

Käsineet kuuluvat olennaisena osana asustevalikoimaamme. Voit valita vaikkapa UGGin, Hoflerin tai Pieceksen käsineet – nämä lämpöiset ja laadukkaat tuotteet viimeistelevät tyylisi syksystä kevääseen. Käsineet ovat myös oiva lahjaidea lämpöisestä ja pehmeästä paketista haaveilevalle.

Sukat löydät omasta osiostaan. Voit valita esimerkiksi Tommy Hilfigerin ja Calvin Kleinin laadukkaat tuotteet tai P.J. Salvagen pehmoiset kotisukat itsellesi tai lahjaksi. Sukkia ei voi koskaan olla liikaa! Osa tuotteista on pakattu valmiiksi lahjapakettiin, joten saat mukana tyylikkään pakkauksen.

Vyöt ovat oman kategorian alla. Muun muassa Guessiltä ja Tommy Hilfigeriltä löydät niin koristeelliset ja näyttävät, kuin tyyliltään viimeistellyt ja pelkistetyt vyötkin. Tilanteen mukaan, saat viimeisteltyä asun joko näyttävällä yksityiskohdalla tai maltillisella lisällä.

Muut asusteet löydät omana kokonaisuutenaan. Tänne olemme koonneet ALE Asusteita laidasta laitaan, niin lahjapakkauksia, kuin arjessa mukana kulkevia tuotteitakin. Muut asusteet tarjoavat myös hyviä lahjavinkkejä, silloin kun haluat ideoita lahjan valintaan. Tutustu Barbourin ja Ted Bakerin tai vaikkapa Makian tuotteisiin ja ihastu!

Asusteilla saat viimeisteltyä tyylin niin arjessa, kuin juhlassakin; silti tästä kategoriasta löydät myös oivia lahjavinkkejä, silloin kun haluat vain ideoita tai vinkkejä hänelle, jolla on jo kaikkea. Asuste on monipuolinen lisä arkeen ja tyyliin, niin työssä, vapaa-ajalla kuin juhlassakin. Monipuolinen valikoimamme tarjoaa monia mahdollisuuksia niin vapaa-aikaan, kuin arkeen ja juhlaankin, tutustu valikoimaamme ja ihastu!