CALVIN KLEIN

Calvin Klein. Tämä tuotemerkki tunnetaan minimalistisista vaatteistaan. Ajattomat ja selkeälinjaiset tuotteet ovat sporttisen rentoja tuotteita arkeen sekä vapaa-aikaan. Valikoimasta löydät niin collegepaitoja kuin tyylikkäitä asusteita. Tämä globaali brändi on tyylikäs, sporttinen ja trendeissä mukana kulkeva. Calvin Kleinilta löydät vaatteet ja asusteet niin arkeen, vapaa-aikaa, kuin juhlaankin. Calvin Kleinin laukkuihin voit tutustua tarkemmin naisten laukkukategoriassa.

Yö- ja kotiasuissa mukavuus on tärkein ominaisuus; tärkeintä on se, että juuri sinä viihdyt valitsemassasi tuotteessa. Kauniit velourasut ovat ihanan lämpimiä ja naisellisen tyylikkäitä. Velour tuntuu miellyttävältä päällä ja sen parhaita ominaisuuksia onkin pehmeys sekä lämpö. Rento velourasu on talvella ihana ja toimii viileinä kesäiltoina aivan yhtä lailla kotiasuna. Kuviollisuus ja kukallisuus on nyt suosittua myös koti- ja yöasuissa. Kauniit kukkakuviot ovat vallanneet niin paitulit, pyjamat, kuin shortsi- ja t-paita-asutkin. Toisaalta taas geometriset kuviot ja yksinkertaisuus logojen muodossa on ajattomuudessaan edelleen suosittua.

Kaiken edelle menevät kuitenkin laadukkaat ja pehmeät materiaalit, mitkä tuntuvat mukavilta päällä. Vuodenaikojen vaihtuessa on tärkeää, että sinä voit valita itsellesi miellyttävimmät materiaalit. Kesällä ilmava ja hengittävä materiaali on ensiarvoisen tärkeää yö- ja kotiasuissa. Talvella taas useasti lämpö ja pehmeys nousevat tärkeimmiksi kriteereiksi. Kotiasu on monipuolinen vaate, josta kannattaa pitää hyvää huolta huoltamalla tuote oikein, usein pesun sijasta riittääkin vaikka tuuletus. Materiaalien kanssa kannattaa olla huolellinen ja noudattaa pesuohjeita, jotta suosikkivaatteesi kestää mahdollisimman pitkään ja saat siitä iloa mahdollisimman kauan. 

Laadukkaat alusasut ovat osa päivittäistä kokonaisuutta, jonka kuuluu istua hyvin ja tuntua miellyttävältä päällä. Laadukkailla alusasuilla viimeistelet tyylisi niin arjessa, vapaa-ajalla kuin juhlassakin ja luot omanlaisesi päivittäisen kokonaisuuden. Miellyttävät materiaalit, hyvin suunniteltu istuvuus ja tyylikkyys kuuluvat olennaisena osana hyvin istuviin alusasuihin. Alusasuille asetetaankin päivittäin monia vaatimuksia ja niiden kuuluu paitsi toimia moitteetta, sopia kantajalleen ongelmitta, myös säilyttää tyylikkyys tilanteessa, kuin tilanteessa. Calvin Kleinin alusasuihin voit tutustua tarkemmin alusasusivulla.

Calvin Klein