Kevään ja kesän 2024 takkimuoti

Takkimuoti – ajattomat klassikot ovat nyt muodissa

Takkimuoti ei muutu niin nopeasti kuin sisäpukeutumisen trendit. Takkimallit pysyy vuodesta toiseen aika pitkälti samanlaisena. Takkimuodissa takin pituus, materiaalit, tikkaukset ja yksityiskohdat vaihtelevat enemmän kuin itse takkimallit.

Takki on yleensä vähän isompi ostos ja sen takia brändien suunnittelijat pitävät takkiensa mallit useimmiten ajattomina. Hyvin huollettuna takki on monen vuoden kestävä hankita. Seuraavaksi esittelemme sinulle muutamia takkien trendejä joita tänä vuonna nähdään paljon.

Tikkitakeista löytyy nyt väriä!

Tämän kauden takkimuoti pitää sisällään ajattoman klassikon – tikkitakin! Tikattu takki on klassinen valinta vuodesta toiseen. Tikkitakki ei mene koskaan pois muodista. Tikkitakki on rento mutta siisti, joten sitä voi käyttää huoletta tilanteessa kuin tilanteessa.

Tikkitakki on loistava valinta välikausitakiksi, sillä sen alle menee niin neule kuin collegepaitakin. Syksyn ja kevään mallistojen tikkitakit ovat yleensä vuorettomia tai vuorellisia, ohuita takkeja. Kevään tikkitakeissa leikitellään ihanilla väreillä. Tänä keväänä nostaisimme esille raikkaan pinkin, maanläheisen vihreän sekä vaaleat tikkitakit.

Tikkitakkeja löydät niin naisille kuin miehillekin. Miesten takkivalikoimaan pääset tutustumaan tästä.

takkimuoti

Denim on nyt trendikästä!

Tänä keväänä ja kesänä farkkutakit ovat suuressa nosteessa. Rennot ja samalla tyylikkäät farkkutakit ovat myös niitä monikäyttöisiä klassikoita. Farkkutakeissa nähdään niin tyköistuvampia malleja kuin oversize -tyyppisiä malleja pidemmällä helmalla ja rennommalla istuvuudella. Jokainen löytää itselleen varmasti sen omalle vartalotyypilleen sopivan mallin tämän kauden farkkutakkivalikoimasta.

Naisten farkkutakeista löytyy myös tänä keväänä ja kesänä väriä. Farkkutakin ei siis tarvitse olla se perus denimin sininen vaan nyt saa leikitellä väreillä. Meiltä löydät muun muassa näyttävää punaista rennompaa farkkutakkia Vilan valikoimasta, kun taas Culturen valikoimaan on saapunut raidallinen cropattu farkkutakkimalli. Valikoimastamme löydät myös vihreät ja ihanat pinkit farkkutakit.

Miesten farkkutakkimuoti on pysynyt aika samanlaisena vuodesta toiseen. Mutta miehienkin farkkutakkimuodissa näkyy kulutettuja pesuja ja rennompia kuin tyköistuvampiakin malleja. Pääsetkin kurkkaamaan miesten tyylikkäät farkkutakit täältä.

takkimuoti

Takkimuoti 2024

Sporttinen kangastakki – Miesten takkivalikoimasta löytyy tänä keväänä ja kesänä paljon lyhyitä ja spottisia kangastakkeja eri ominaisuuksilla. Kevyet ja suoralinjaiset kangastakit ovat tyylikkäitä ja sopivat moneen tilanteeseen.

Tutustu valikoimaamme

Trenssi välikausitakkien klassikko

Trenssi on kevättakkien klassikko, se ei mene koskaan pois muodista – ei tänäkään vuonna! Tämä kevään ikisuosikki on myös tänä vuonna trendikäs vaihtoehto kevättakiksi. Trenssi soveltuu erityisen hyvin Suomen kevääseen, jossa säät ovat epävakaiset ja kerrospukeutuminen on yleensä tarpeen. Meiltä löydä myös trenssimallin, minkä alta löytyy kätevästi myös toppaliivi.

Tänä keväänä trenssi saa olla pitkä ja rento. Oversize-mallinen trenssi on tämän kevään trendikkäin vaihtoehto. Sesongin trendit pitävät sisällään muutenkin oversize-muotia ja se nähdään myös takkimuodissa. Trenssi on siinäkin mielessä hyvä vaihtoehto kevään takiksi, kun ajatellaan kevättä ja sen juhlia sekä mekkomuotia. Kauden kauneimmat mekot sujahtavat kivasti trenssin alle. Trenssi on erittäin käytännöllinen takkivalinta niin arkeen kuin juhlaankin!

Värikäs takki on trenditietoisen valinta!

Takkimallien pysyessä vuodesta toisen suurin piirtein samana, nähdään kauden vaihtuessa uusia värejä! Trenditietoinen valitsee klassisen mustan tai sinisen takin sijasta esimerkiksi pirteän pinkin, hempeän vaaleansinisen tai raikkaan punaisen! Keväällä on ihana leikitellä väreillä ja yhdistellä kauden raikkaimpia värejä keskenään!

Tämän kauden väreinä nähdään paljon vihreän eri sävyjä, beigeä ja tietenkin vaaleanpunaista sekä pinkkiä! Vihreä on uusi musta, sillä vihreän kanssa sopii yllättävän moni väri – kuten rosa, oranssi, harmaa ja monet muut sävyt. Tänä keväänäkin on taas lupa pukeutua värikkäästi. Uskalla yhdistellä erikoisiakin värejä keskenään. Pukeutumisen ei tarvitse olla niin vakavaa! Leikitellään ja kilpaillaan yhdessä luonnon väriloiston kanssa.

takkimuoti

Takin huolto

Näin keväällä onkin hyvä aika huoltaa talven takit ja laittaa ne varastoon odottamaan tulevaa talvea. Jos pähkäilet oman takkisi huollon ja pesun kanssa, niin löydät vinkkimme takkien huoltoon blogistamme. Huoltamalla takkisi oikein, on takista sinulle iloa vielä pitkään! Artikkeliin pääset suoraan tästä.

Takin hankkimisen tullessa ajankohtaiseksi, autamme sinua mielellämme valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivat takin. Myyjämme auttavat sinua myymälöissä ja asiakaspalvelumme auttaa sinua verkkokaupan puolella puhelimitse tai sähköpostille, jos kaipaat apua takin valinnassa! Ota siis rohkeasti yhteyttä!

#meilleolettärkein #sinunvaatekauppasi