Kevään ja kesän 2024 trendivärit

Värien ilottelua

Mitkä ovat 2024 trendivärit? Mitä ihania värejä tämän vuoden kevät- ja kesäsesonki pitävät sisällään? Mikä on tämän vuoden 2024 värisävy? Nämä kysymykset kiinnostavat ja askarruttavat meitä, kun siirrymme pimeästä ja kylmästä talvesta odottamaan kevättä, kevään aurinkoa ja lämpimimpiä päiviä, jolloin ei tarvitse pukea päälleen koko vaatekaapin sisältöä tarjetakseen ulkona. Nyt kerrommekin teille mitä värejä tämän vuoden lämpimät kuukaudet tuovat pukeutumiseemme. Seuraavaksi esittelemme vuoden 2024 trendivärit.

2024 trendivärit

Vuoden 2024 trendiväri on…

Nyt saa punainen väistyä, sillä tänä vuonna trendiväriksi on valittu…persikkainen oranssi eli Peach Fuzz. Ystävien kesken Persikkapörrö!

Lempeän samettinen oranssi on vuoden 2024 trendiväri väri-instituutti Pantonen mukaan. Pantone kertoo, että tämä väri ravitsee kehoa, mieltä ja sielua.

Persikkainen oranssi on väriltään pehmeä, tuo turvallisuuden tunnetta ja yhteyttä muihin näinä epävarmoina aikoina.

2024 trendivärit

Vihreän eri sävyt – 2024 trendivärit

Vihreä pitää pintansa edelleen trendivärien joukossa. Onhan vihreä vakiinnuttanut asemansa niin sanottuna “uutena mustana”. Vihreä sopii värinä todella monelle. Tämä maanläheinen väri ja sen eri sävyvariaatiot näkyvät edelleen monen brändin vaatemallistoissa. Tänä vuonna näemme monta eri vihreän sävyä – oliivin vihreää, täyteläistä siniseen taittuvaa vihreää sekä hempeää pastellinsävyistä vihreää.

Vihreän kanssa voi helposti yhdistää muita kauden trendivärejä, kuten oranssia, pinkkiä ja sinistä. Myös beigen sävyt ja tietenkin musta toimivat mahtavasti vihreän kaverina. Jos et ole vielä vihreän kanssa sinut, niin suosittelemme kokeilemaan tätä monipuolista väriä!

2024 trendivärit

Pinkki ja punaisen sävyt

Ei hätää pinkin ja punaisten ystävät! Vaikka tänä vuonna pinkki saikin väistyä uuden persikan oranssin värin tieltä trendivärinä, jatkaa pinkki edelleen vahvasti kevään ja kesän mallistoissa. Trenditietoisin yhdistääkin nyt viime vuoden trendivärin, pinkin, tämän vuoden persikan oranssin kanssa. Ja uskokaa tai älkää, tämä yhdistelmä oikeasti toimii!

Tietenkin pastelliset roosat ja vaaleanpunaiset on tuotu tähän kevään sesonkiin vahvempien punaisten ja pinkkien rinnalle, koska keväällä on myös ihana hempeillä!

Sininen on klassikko

Sininen on sujahtanut pukeutumisessa klassikkovärien joukkoon. Sinisen eri sävyt ovat meille turvallisia ja suosittuja värejä pukeutumisessa. Siksi sininen näkyy sesongista toiseen niin muodissa kuin sisustamisessakin. Sininen on siitä kiva väri, että sen kanssa pystyy yhdistämään hyvin montaa eri väriä. Siksi se luultavasti pitääkin pintansa niin vahvasti vuodesta toiseen. Keväällä nähdään sinisen vaaleampia variaatioita, kun taas syksyllä sävyt tummenevat.

2024 trendivärit

#muotitalolehto #meilleolettärkein #sinunvaatekauppasi