Pellavavaatteet naisille

Pellavavaatteet naisille

Meiltä löydät tämän kesän trendikkäimmät pellavavaatteet naisille. Pellava on materiaalina yksi kesän suosikeista. Ihanan rento ja kevyt pellava taipuu moneen – niin arkeen, vapaa-ajalle, kuin juhlaankin. Materiaalina pellava on paitsi hengittävä, myös miellyttävä päällä. Pellavan pinta on eläväinen ja käyttäjäystävällinen. Mikä olisikaan ihanampaa, kuin pukeutua tyylikkään rennosti kauden suosikkivaatteeseen.

Tälle sivulle olemme koonneet naisten pellavatuotteet ja tuoneet ne yhteen. Tutustu tarkemmin ja valitse oma suosikkisi näiden kauniiden paitojen, mekkojen ja housujen joukosta. On tyylisi sitten klassinen tai kesäisen leikittelevä, löydät varmasti valikoimastamme kesän lempituotteesi!

PELLAVA ON KESÄN SUOSIKKIMATERIAALI

materiaalina pellava on hengittävä ja viileä lämpimänäkin kesäpäivänä

pellava on päällä kevyt ja miellyttävä

pellava on helppo huoltaa

monikäyttöisyydellään pellava on vailla vertaa – materiaali sopii niin arkeen, vapaa-aikaan, kuin juhlaankin.

Pellavavaatteet naisille – löydä oma suosikkisi!

Valikoimistamme löydät taatusti myös oman lempituotteesi! Valikoimiimme kuuluvat laadukkaat GANTin tuotteet, sekä ihanan värikkäät Heglerin pellavatuotteet. Valita voit kauniista pellavapaidoista, tyylikkäistä mekoista tai rennoista pellavahousuista.

Pellavahousut ovat jälleen täällä! Pellava on materiaalina yksi kesän suosikeista. Ihanan rento ja kevyt pellava taipuu moneen – niin arkeen, vapaa-ajalle, kuin juhlaankin. Materiaalina pellava on paitsi hengittävä, myös miellyttävä päällä. Pellavan pinta on eläväinen ja käyttäjäystävällinen. Mikä olisikaan ihanampaa, kuin pukeutua tyylikkään rennosti kauden suosikkivaatteeseen. Tälle sivulle olemme koonneet naisten pellavatuotteet ja tuoneet ne yhteen. Tutustu tarkemmin ja valitse oma suosikkisi näiden kauniiden paitojen, mekkojen ja housujen joukosta. On tyylisi sitten klassinen tai kesäisen leikittelevä, löydät varmasti valikoimastamme kesän lempituotteesi!

MIKSI PELLAVAMEKKO ?

kevyt ja ilmava

napakka, mutta hengittävä

rento ja klassinen

tyylikäs ja monikäyttöinen

Materiaalina pellavan ominaisuuksiin käytössä kuuluu pieni rypistyminen, joten voit huoletta käyttää pellavaa rennosti niin arjessa, vapaa-ajalla, kuin juhlassakin, miettimättä miltä vaate mahtaa näyttää muutaman tunnin käytön jälkeen. Rento materiaali mahdollistaa rennon tyylin, joten kesän saapuessa kannattaa ottaa kaikki ilo irti pellavan mahtavista ominaisuuksista. Materiaalina pellava on myös hengittävä ja miellyttävä päällä, eikä lämpimälläkään ilmalla materiaali hiosta pitkänkään päivän aikana. Kaikessa rentoudessaan materiaali on kuitenkin klassinen ja aina ajankohtaisen tyylikäs. Voit tilaisuudesta tai tapahtumasta huolimatta luottaa aina siihen, että pellava toimii.

Klassinen, rento ja miellyttävä materiaali

Pellavahousuissa on valinnanvaraa niin leikkausten, kuin värienkin suhteen. Klassiset värit antavat tilaa leikitellä erilaisten yläosien kanssa ja mahdollistavat kokonaisuuden muodostamisen mihin tahansa tilaisuuteen, vain mielikuvitus on rajana. Löydät tyylikkäitä vaihtoehtoja muun muassa Nanson tai Espritin valikoimista. Oli kyseessä sitten juhla, työ tai vapaa-aika, on pellava aina varma vaihtoehto muiden rinnalla. Väreillä ja kuvioilla voit aina leikitellä, sekä lisätä asuusi pieniä yksityiskohtia asusteita lisäämällä. Klassinen pellavahousu on monen suosikki, eikä suotta! Kun haluat olla sopivasti rento – mutta tyylillesi uskollinen ja klassinen, on materiaalina pellava sinun juttusi.

MIKSI PELLAVAHOUSUT?

miellyttävät päällä

sopivat arkeen ja vapaa-aikaan

huoleton materiaali

Pellavatuotteet ovat ihan erityisesti kesän ajan juttu! Olemme koonneet naisille pellavatuotteet omaksi kokonaisuudekseen, jotta sinun on helppo löytää juuri omat suosikkisi helposti ja vaivattomasti. Tutustu tarkemmin myös pellavapaitoihin ja pellavamekkoihin ja ihastu. Tarjolla on ihanan värikkäitä tuotteita ripauksella klassisuutta ja tietysti upeita kuvioita ja nerokkaan näyttäviä leikkauksia ja tyylittelyjä joilla ihastuttaa! Kuinka kevyttä – kuinka miellyttävää – ihana pellava!