Pellavavaatteet miehille

Pellavavaatteet miehille

Meiltä löydät tämän kesän trendikkäimmät pellavavaatteet miehille. Pellava on materiaalina yksi kesän suosikeista. Ihanan rento ja kevyt pellava taipuu moneen – niin arkeen, vapaa-ajalle, kuin juhlaankin. Materiaalina pellava on paitsi hengittävä, myös miellyttävä päällä. Pellavan pinta on eläväinen ja käyttäjäystävällinen. Mikä olisikaan ihanampaa, kuin pukeutua tyylikkään rennosti kauden suosikkivaatteeseen.

Tälle sivulle olemme koonneet miesten pellavatuotteet ja tuoneet ne yhteen. Tutustu tarkemmin ja valitse oma suosikkisi näiden kauniiden paitojen, mekkojen ja housujen joukosta. On tyylisi sitten klassinen tai kesäisen leikittelevä, löydät varmasti valikoimastamme kesän lempituotteesi!

Eri tuotemerkkiemme valikoimastamme löydät tyylikkään rennot kauluspaidat niin pitkillä kuin lyhyilläkin hihoilla. Näitä löydät esimerkiksi Gantin valikoimasta. Housuista löytyy shortseja kuin pitkiäkin housuja. Housuvalikoiman pellavatuotteet löydät muun muassa Only & Sonsin valikoimista.

Pellava on kesän suosikkimateriaali

Materiaalina pellava on hengittävä ja viileä lämpimänäkin kesäpäivänä. Ja tiesitkö, että pellava on taas viileinä päivinä lämmittävä materiaali? Tätä ei moni tiedä. Pellava on siis monipuolinen ja monikäyttöinen materiaali niin kesään kuin esimerkiksi syksyn viileneviinkin päiviin. Monikäyttöisyydellään pellava on materiaalina vailla vertaa – materiaali sopii niin arkeen, vapaa-aikaan, kuin juhlaankin. Riippuu siitä minkä kanssa pellavapaitaa tai pellavahousuja yhdistät. Eikä unohdeta pellavahattuja! Ne vasta tyylikkäitä kesällä ovatkin!

Pellavatuotteet hoito

Pellava on helppohoitoinen sillä se ei paljon hoitoa tarvitse. Useimmat pellavatuotteet on esipesty jo tuotannossa, jolloin pellavatuotteen kutistumista ei tarvitse pelätä. Kaikkai pellavatuotteita ei esipestä tuotantovaiheessa ja näissä tuotteissa on yleensä ilmoitettu pesulapussa mahdollinen kutistumisprosentti, mikä vaihtelee 5-7% välillä.

Uudet pellavatuotteet, joita ei ole esipesty, kannattaa pestä pari ensimmäistä kertaa viileämmässä 30°C vedessä, ja ensimmäinen pesu erillään muusta pyykistä. Jatkossa hyvä pesulämpötila on 40°C, ja tarpeen tullen sitkeät tahrat lähtevät pesemällä tuote jopa 60°C:ssa. Tätä kannattaa tosin välttää niin kauan kuin mahdollista.

Vaikka pellavavaate saakin rypistyä ja se tekeekin siitä ihanan rennon ja huolettoman, on pellavatuotetta hyvä silittää. Se vaatiikin silityksen pysyäkseen hyvänä. Vaate silitetään nurjalta puolelta ns. silityskosteana, jolloin pellavan rypyt oikenevat parhaiten.