kesän 2024 mekkomuoti

Kesän 2024 mekkomuoti

Millaisia ovat tämän kesän suosikkimekot?

Kesän 2024 mekkomuoti on monipuolista niin mekkomallien kuin värienkin puolesta. Materiaalit ovat ihanan kevyitä. Löytyy viskoosia, puuvillaa sekä pellavaa. Ihanan raikkaita sävyjä ja printtejä unohtamatta tietenkään käytännöllisyyttä ja näyttävyyttä. Tällä sivulla esittelemme sinulle mekkomallit, joihin sinun kannattaa todellakin tutustua.

kesän 2024 mekkomuoti

Kesän 2024 mekkomuoti

Trendikkäimmät mekot ovat tänä kesänä värikkäitä ja kirjavia. Mekolla saa räväyttää ja se saa olla näyttävä myös arjessa. Mekon ilmettä saa nopeasti muutettua asusteilla ja kengillä.

Arkisemmasta mekosta saat juhlavamman lisäämällä korviin näyttävät korvikset ja vaihtamalla tennarit kiilakorkokenkiin. Mekosta on moneksi niin arkeen kuin juhlaan. Siksi se onkin loistava valinta! Jokaiselta pitäisikin löytyä ainakin yksi luottomekko arkeen että juhlaan!

KUKKAMEKOT

Erilaiset kukkaprintit pitävä vuodesta toiseen pintansa. Eikä ihme! Kukkaprintti sopii loistavasti kesään. Eri väriset ja erilaiset kukkaprintit ovat ihanan raikkaita. Yksinkertaisemman mallinenkin mekko on paljon näyttävämpi, kun siinä on kaunis printti. Alla on meidän suosikkimme tämän kesän kukkamekoista. Tutustu mekkovalikoimaamme tästä.

FRILLAMEKOT

Frillamekkoja näkee tänä kesänä todella paljon. Mekoissa on leveitä a-linjaisia frillahelmoja ja näiden lisäksi löytyy myös frillahihoja. Näyttävät frillamekot ovatkin yleensä ihanan rentoja ja mukavia päällä ilmavuutensa ja keveytensä ansiosta. Tämä mekkomalli on sellainen mikä sopii todella monelle!

KESÄN 2024 MEKKOMUOTI – PELLAVAMEKOT

Helteillä on ihana pukeutua kevyisiin materiaaleihin ja ilmaviin, rentoihin mekkoihin. Niitä ovatkin kauden suosikit eli pellavamekot.

Pellava on hengittävää ja helppohoitoista, sillä pienet rypyt kuuluvat asiaan! Pellavamekko on huoleton ja samalla loistava valinta kesän hellepäiviin. Tutustu pellavamekkoihimme tästä.

PAITAMEKOT

Klassinen paitamekko toimii aina! Tämä tyylikäs mekkomalli sopii niin vapaa-aikaan kuin toimistollekin astetta siistimmän olemuksensa ansiosta. Kaulukset ja paitamallinen mekko on kuitenkin rento vaikka nimi saattaa muuhun viitatakin. Paitamekkoja on tänä päivänä todella monia erimallisia – kauluksilla ja ilman. Paitamekoissa on yleensä napitus edessä, jolloin napit avaamalla saat mekosta myös hauskan kevyen takin esimerkiksi shortsiasun kaveriksi.

MAXIMEKOT

Maximekko on siitä ihana valinta kesään, että se suojaa kivasti auringolta. Huolettoman maximekosta tekee myös sen, että aina ei välttämättä tarvitse olla ne jalkakarvatkaan sheivattuna. Vaikka pitkä mekko tuntuisikin helteillä ahdistavalta, ei se sitä oikeasti ole. Väljempi pitkä mekko on oikeasti ihanan kevyt päällä. Maximekko onkin näyttävä valinta tähän kesään.

kesän 2024 mekkomuoti

Midi-pituus

Midimekko ulottuu säären puoliväliin ja on tänä kesänä erittäin trendikäs helman pituus mekoissa. Midimekossa yhdistyy tyylikkyys ja mukavuus. Midimittainen mekko on juuri sinulle, joka et halua ihan täysimittaista mekkoa mutta haluat kuitenkin polven alle ulottuvan mekon.

Jos et ole aivan varma, mikä mekkomalli olisi sinulle se paras, niin tule ihmeessä käymään palvelevissa myymälöissämme. Ammattitaitoiset myyjämme auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivan mekon kesän rientoihin!

Tervetuloa palveltavaksi!

#muotitalolehto #sinunvaatekauppasi #meilleolettärkein