Kesäsesongin juhlamuoti

Kesäsesongin juhlamuoti

Juhlamuoti – Tälle sivulle olemme koonnet tämän kauden trendikkäimmät juhlatrendit. Kesää kohti mentäessä kalenterit alkavat täyttyä pikku hiljaa niin pienemmistä, kuin suuremmistakin juhlan aiheista. Kesä tuo mukanaan monenlaisia juhlia aina suurista ja virallisista juhlista pienempiin ja rennompiin tapahtumiin.

On taas se aika, kun suuntaamme jälleen vaatekaapille ja ihmettelemme, että mitähän sitä nyt tällä kertaa pukisi päällensä. Tässä muutamat tämän kauden trendivinkkimme sinulle tulevaan juhlakauteen!

Naisten juhlamuoti

Läpikuultavat materiaalit ja naisellisen sirot yksityiskohdat ovat tämän kauden juhlamuodin ykköstrendi. Kukkia ja graafisia kuvioita löytyy nyt niin mekoista, topeista kuin housuistakin. Kauniit kirkkaat värit sopivatkin loistavasti kesän juhliin! Tämän kesän juhlamuodin ykkösvärejä onkin sinisen eri sävyjen lisäksi vaalea persikka ja oranssin, sekä pinkin eri sävyt.

Läpikuultavien materiaalien ohella nähdään myös kauden trendivärejä, mitkä aivan varmasti herättävät huomiota kanssajuhlijoissa. Valitsemalla juhliin näyttäviä kuoseja ja toisaalta hillittyä yksivärisyyttä, ei asuvalintasi voi epäonnistua. Yhdistä rohkeasti myös samaa sävyä kerroksittain hieman eri variaatioissa ja ylläty!

Pikkumusta on ajaton klassikko!

Jos kukkamekot eivät ole sinun juttusi, niin ajaton pikkumusta toimii vuodesta toiseen. Pikkumusta on ajaton klassikko. Nyt emme tarkoita pikkumustalla vain mustaa mekkoa, vaan myös tyylikkäitä housu-paita -yhdistelmiä!

Tyylikkäät ajattomat valinnat kestävät vuodesta toiseen. Klassisimpia vaatteita saat muokattua uuden näköisiksi esimerkiksi näyttävillä koruilla ja laukuilla.

Mekko on juhlan kuin juhlan luottovaate!

Mekko on loistava valinta kauden juhliin keveytensä, monipuolisuutensa ja muunneltavuutensa ansiosta. Kesän juhliin on saapunut näyttävästi kuvioituja, sekä pienillä yksityiskohdilla viimeisteltyjä tyylikkäitä mekkoja. Kauniisti laskeutuvat viskoosimekot ja tyylikkäät kotelomekot näkyvät myös tämän sesongin valikoimassa.

Aina kaunis pitsi koristaa myös tämän sesongin mekkoja! Mustan lisäksi juhlamekoissa nähdään kauden ihania väripilkkuja, kuten pinkkiä, kirkasta vihreää, punaista ja sinisen eri sävyjä tummansinisestä vaaleaan siniseen.

Miesten juhlamuoti

Miesten klassinen juhlamuoti pysyy vuodesta toiseen suurin piirtein samanlaisena, sillä puvut ja blazerit eivät paljon vuosien varrella muutu. Niinpä tänäkin kesänä miesten juhlatyyli koostuu niin puvuista, blazereista, kuin kauluspaidoista ja tyylin viimeisteltävistä asusteistakin. Värikkäät yksityiskohdat viimeistelevät kokonaisuuden ja luovat juhlatyyliin viimeistellyn särmän. Kun kokonaisuus on hallittu, on juhlatyyli viimeistä piirtoa myöten koossa.

Kauluspaita on aina tyylikäs valinta!

Tyylikkäällä kauluspaidalla pärjää kesän juhlasesongissa pitkälle. Siisti kauluspaita, on se sitten juhlavampi tai rennompi, toimii chinojen sekä farkkujen parina kesän juhlissa. Tällä hetkellä kauluspaidoissa näkyy vahvasti paitsi kukkaprintit sekä graafisemmat kuviot.

Asusteet viimeistelevät tyylin!

Tyylikkäät solmiot ja rusetit viimeistelevät juhlatyylin. Solmioissa ja ruseteissa nähdään kauluspaitojen tapaan kesän sesongissa kukkaprinttejä sekä graafisia kuoseja. Totta kai väreinä löytyy myös vaaleita sävyjä, mitkä sopivat loistavasti kesän sesonkiin.

Tarvitsetko apua asun valinnassa?

Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua mielellään juhla-asun valinnassa. Kun asusi on mietitty tarkkaan ja tuntuu omalta, sujuvat juhlatkin paljon paremmin! Näyttävän juhlalookin ei tarvitse olla sellainen, että se päällä ahdistaa ja pahimmassa tapauksessa et pysty siinä edes liikkumaan kunnolla. Rentona mutta tyylikkäänä sesongin juhliin!

Tervetuloa palveleviin myymälöihimme!

#muotitalolehto #sinunvaatekauppasi #meilelolettärkein