Kevään ja kesän 2024 trendit

Muotitalo Lehdon kevään ja kesän 2024 trendit

Kevään ja kesän 2024 trendit – Kevään ja kesän sesongissa nähdään ihania raikkaita värejä. Vaalea persikka ja pinkki ovat tämän kauden hittivärit. Vastapainona punaiselle näkyy kevään ja kesän muodissa myös paljon kirkasta vihreää ja sinisen eri sävyjä. Pastellivärit ovat tämän kevään ja kesän osalta jääneet vähän taka-alalle, vaikka niitäkin tietenkin on tarjolla.  

Tämän kevään ja kesän valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Seuraavaksi pääsemmekin tutustumaan tulevan sesongin väreihin ja hittivaatteisiin!

Vuoden 2024 hittiväri – vaalea persikka!

Kevään ja kesän 2024 trendeissä nähdään paljon raikkaita värejä ja kuoseja.  Yksi väri on kuitenkin ylitse muiden ja sehän on vaalea persikka – Peach Fuzz. Tämä väri on valittu myös vuoden 2024 väriksi. Tähän raikkaaseen väriin yhdistämällä pinkkiä, olet varmasti muodin aallonharjalla.

Naisten tämän kevään ja kesän pukeutumisen kulmakivet

Kaksiosainen pukeutuminen – Tämän kevään ja kesän pukeutumisessa jatkaa edelleen viime keväänä paluun tehnyt värikäs blazermuoti, sekä jakkupuku! Tyylikäs jakkupuku toimii niin arjessa kuin juhlassakin. Tänä kesänä valitaan blazerin kanssa housut sävysävyyn. Jakkupuvun alle ei tarvitse laittaa kuin klassinen t-paita tai kaunis pitsitoppi, niin olet valmis niin arjen töihin kuin juhliinkin! Tämän kevään ja kesän jakkupukumuodissa korostuvat erityisesti 90-luvun tyyli; aavistuksen oversize ja vähän leveä, mutta silti jämäkkä ja napakka. Jos haluat olla supermuodikas, yhdistä väreinä persikkaa ja pinkkiä – huomaat, että yhdistelmä todellakin toimii!

Alle olemme valinneet omat suosikkimme valikoimamme blazereista ja housuista. Tästä pääset tutustumaan blazerimme ja tästä chinoihin ja suoriin housuihin.

kevään ja kesän 2024 trendit

Klassista raitaa ja ryhdikästä raikkautta

Tänä kesänä raidat ovat jälleen täällä! Raitakuosi on paitsi klassinen, myös ryhdikäs ja raikas, sekä helppo yhdistää kokonaisuudeksi erilaisten tuotteiden kanssa. Kevät ja kesäsesonki tuovat tullessaan kevyet ja hengittävät materiaalit, kuten pellava, puuvilla ja viskoosi. Kesän helteillä onkin mukava pukea päällensä rentoja vaatteita. Kauniisti laskeutuvat leveät housut sekä rento t-paita ovatkin kesän must have -juttuja. Eikä tietenkään pidä unohtaa jo yllä mainittuja mekkoja!

Klassiset raidat ja merihenkisyys ovat ajattomasti myös yksi tämän kevään ja varsinkin kesän suosikkijutuista. Raidat ja sinisen eri sävyt sekä tietenkin raikas valkoinen ovat klassinen mutta varma valinta kesäpukeutumisessa. Valikoimastamme löydätkin esimerkiksi suositun Holebrookin, jonka valikoimasta löytyy ihania, ripauksella merihenkisyyttä suunniteltuja, vaatteita kesään.

Luksustyylinen sporttisuus hurmaa

Tänä keväänä oma tyyli saa olla sporttista, höystettynä ripauksella luksusta! Vapaa-ajalla voit pukeutua rennon tyylikkääseen collegeasuun, jossa yksityiskohdat on huomioitu vaikkapa metallivärein. Tämän kesän muodissa esiin esille nousevat erilaiset pikeepaidat, tennarit ja anorakit. Kengissä saa olla paksut pohjat. Tutustu vaikkapa UGG -valikoimaamme.

Sporttinen tyyli on rento ja helppo – tyylikkyys yhdistyy arjessa käytännöllisyyteen ja helppokäyttöisyyteen. Viimeistele asu huolitelluilla yksityiskohdilla ja erilaisilla näyttävillä asusteilla.

kevään ja kesän 2024 trendit

Asusteet ja päähineet

Kevätsesongissa myös asusteet ovat isossa roolissa, sillä pukeutuminen kevenee ja halutaan tuoda asuun kuitenkin sitä “WOW” -efektiä. Tänä keväänä päähineet ovat varma valinta viimeistellä asusi. Ja tietenkin päähine suojaa myös auringolta, sillä palanut iho ei todellakaan ole IN tänäkään vuonna.

Lierihatut sekä lippikset ovat tämän kevään ja kesän asusteista se hittituote! Tutustu miesten päähineisiin täältä ja naisten valikoimaan täältä.

Juhlapukeutumisessa läpikuultavat materiaalit

Mekkovalikoimasta löydät paljon ihania malleja, sekä kuoseja kevääseen ja kesään. Kevään mekoissa on useasti vielä sekä pidempi hiha, että helma. Mekkovalikoimasta löydät niin yksinkertaisia paitamekkoja kuin näyttävämpiä printtimekkoja. Mekon helman pituus vaihtelee tänä kesänä aina polvipituisesta midimittaiseen ja täyspitkään, nilkkapituiseen mekkoon. Juhlapukeutumisessa läpikuultavat materiaalit ovat tämän kesän juttu. Väreissä ja kuoseissa on paljon vaihtoehtoja mistä valita.

Kesällä mekot ovat ilmavia ja niissä on lyhyempi hiha. Materiaaleina kevyet materiaalit hurmaavat helppokäyttöisyydellään. Kukkaprintit ja raikkaat, kirkkaatkin värit ovat suuressa osassa tulevan sesongin trendeissä. Alle olemme koonneet lempparimekkomme. Tästä pääset tutustumaan mekkovalikoimaamme.

Tältä näyttää miesten kevät- ja kesämuoti

Sporttinen kesätyyli on täällä! – Miesten tulevan kesän muoti tuo tullessaan sporttisuutta ja raikkaita värejä. Kauden väreinä toimivat pinkki, oranssi, sekä tietysti klassiset sinisen ja beigen maanläheiset värisävyt. Yhdistä raikasta oranssia ja pinkkiä klassiseen siniseen tai beigeen. Erilaiset näyttävätkin kukkaprintit ovat miesten muodissa mukana myös tänä keväänä ja kesänä. Nyt saa myös kuoseja sekoittaa keskenään – yhdistä rohkeasti vaikka raitaa ja kukkakuviota. Sporttisuus on pysynyt pinnalla jo pidemmän aikaa ja näin ollen myös pikeepaidat. Pikeepaidoissa on paljon mahtavia värejä kevääseen ja kesään. Samoin kuin pellavapaidat, sopivat myös pikeepaidat loistavasti juhlaan, kun yhdistät sen siistimmän alaosan kanssa ja puet vielä rennon blazerin kaveriksi.

Tennarit ovat kesäasusteiden klassikko

Rennot tennarit ja kengät ovat avainasemassa, kun haluat viimeistellä asusi. Miesten kenkämuoti tuo tullessaan klassisia tennareita, sporttisempia lenkkareita sekä tyylikkäitä mokkasiineja. Väriäkin miesten kengistä löytyy. Tänä keväänä ja kesänä kiinnitetään huomiota paksuihin, tukeviin pohjallisiin ja näyttäviin yksityiskohtiin. Nyt kengät saavat todella näkyä! Tutustu kenkävalikoimaamme alta.

Tänä kesänä farkkukangas saa näkyä

Tämän kesän juttu on ysäriltäkin tuttu farkkukangas! Farkkua saa olla niin erilaisissa yläosissa, kuin housuissakin. Farkkutakit, farkkuliivit ja farkkushortsit tulevat jälleen. Yhdistä rohkeasti joko erilaisten ylä- tai alaosien kanssa kaveriksi tai pue farkkua rennosti kerroksittain. Tämä klassinen kangas on paitsi kestävä myös päällä napakka. Farkkukankaassa saa olla myös näyttävää kulutusta ja erilaisia koristeellisia taskuja ja yksityiskohtia. Lahkeet saavat housuissa olla jälleen leveät ja tyyli rento.

Miesten puvuissa näkyy tänä kesänä rento väljyys – Tänä kesänä pukujen siluetiksi palaa jälleen ysäriltä tuttu väljyys, rentous ja oversize -mallit. Pukujen materiaalit saavat olla kevyitäkin, kuten pellavaa. Maanläheisten värien rinnalla pinnalla ovat myös värikkäät ja kuosilliset puvut. Yhdistele rohkeasti klassisen puvun rinnalle värikäs tai kuosillinen kauluspaita ja saat ilmeeseen ripauksen pirteyttä.

Tutustu lisää kevään ja kesän muotiin selailemalla valikoimaamme tai poikkea palveleviin myymälöihin. Myyjämme auttavat sinua mielellään löytämään juuri sinulle sopivat asut uuteen sesonkiin. Tervetuloa palveltavaksi!

#meilleolettärkein #sinunvaatekauppasi #muotitalolehto