TOPPALIIVI

Toppaliivi on kauden paras ostos sekä kerrospukeutumisen hittituote

Toppaliivistä on moneksi

Toppaliivi, tuo monikäyttöinen vaate, mitä väheksytään ihan turhaan! Se on oikeasti todella monipuolinen vaate, vaikka voi turhalta vaatteelta monesta tuntuakin. Todellisuudessa toppa- tai untuvaliivi on loistava vaate niin välikausipukeutumiseen keväällä ja syksyllä kuin ihan talven paukkupakkasillakin. Kerrospukeutuminen on lisäksi tänä päivänä todella trendikästä. Eikä unohdeta, että se toppaliivi näyttää myös hyvältä!

Toppa- ja untuvaliivit ovat palanneet katukuvaan monien vuosien jälkeen. Niitä näkee paljon muotivaikuttajilla Instagraminkin puolella. Oli liivi sitten toppis tai untuvaa, niin sellainen on hyvä löytyä jokaisen vaatekaapista ja nyt kerrommekin miksi sinun kannattaa oma liivi ostaa, jos et vielä sitä omista! Tai kuinka stailaat jo olemassa olevan toppaliivisi!

Muotitalo Lehto_tikkiliivi

TOPPALIIVI TAKIN ALLA – UHKA VAI MAHDOLLISUUS?

Keväällä ja syksyllä ei aina tiedä mitä sitä laittaisi päälleen, kun kotoa lähtee liikkeelle. Aamulla on vielä viileä, eikä sitä välttämättä pärjää ohuella takilla. Paksumman takin kanssa tulee taas kuuma päivällä.

Ei hätää! Tähän on olemassa ratkaisu! Toppaliivi ohuen takin alla lämmittää aamulla ja iltapäivällä voit napata takin pois ja pärjäät hyvin pelkän trendikkään liivin kanssa. Tai vaihtoehtoisesti sen kevyemmän takin kanssa.

Toppaliivi toimii loistavasti kerrospukeutumisessa

Parhaimmillaan toppaliivi on kerrospukeutumisessa. Toppaliivin alle voit laittaa melkein mitä tahansa ja minkälaisen kerroksen tahansa. Liivin kanssa toimii niin muhkea neule kevään ja syksyn kynnyksellä kuin rento collegepaita tai -hupparikin.

Sporttisemmat ja lyhyemmät toppaliivit sopivat myös loistavasti urheilullisempaan lookiin sekä myös lenkkipoluille. Ja miksei toppaliiviä voisi hyvin pukea välikautena pitkähihaisten mekkojen kaveriksi, kun ihan ei vielä välttämättä tarkene pelkässä mekossa. Toppaliivi tuo näyttävän lisän pukeutumiseen.

Keväällä ja syksyllä aamut ovat yleensä paljon viileämpiä kuin päivät, jolloin lähtiessä saattaa pukea aivan liikaa päälle. Iltapäivällä sitten huomaa, että paahtuu auringon lämmittäessä. Tältäkin voi välttyä!

Lähde liikkeelle ohuemmassa takissa ja laita takin alle toppa- tai untuvaliivi, jolloin voit napata takin pois päältä iltapäivällä, kun aurinko jo lämmittää enemmän. Miten kätevää!

Valikoimastamme löydät naisille niin sporttisemmat kuin trendikkäätkin tikki- ja toppaliivit. Tutustu valikoimaamme tästä. Miehille valikoimassamme on tällä hetkellä Tommy Jeansin Essential Light Down liivi.