Shaketit

Shaketit. Syys-, ja kevättakit ovat taas ajankohtaisia! Syys-, ja kevättakkien ominaisuuksilta vaaditaan Suomen olosuhteissa paljon. Takin on oltava laatuvaatimuksiltaan paitsi käytännöllinen ja miellyttävä päällä, myös hengittävä ja säänkestävä. Tyylikkyys yhdistettynä kauden väreihin ja käytännöllisyyteen, ratkaisee usein paljon. Trendejä unohtamatta! Kevät asettaa myös takin paksuudelle omat vaatimuksensa; usein takin toivoisi olevan paitsi ohut ja kevyt päällä, myös lämmin ja ihanan muhkea kuitenkin.

Kun syys-, tai kevättakilta haetaan säänkestävyyttä, tulee esiin teknisyys ja viimeistellyt vaatimukset. Laadukas säänkestävä takki syksyyn tai kevääseen on monikäyttöinen vaihtoehto, unohtamatta kuitenkaan tyylikkyyttä. Pelle P.:n valikoimista löydät niin laadukkaat, kuin viimeistellyt ja ajatuksella suunnitellut takit, joissa takin käyttöominaisuudet eri vuodenaikoina tulevat ihan erityisesti esille. Viimeistellyt ratkaisut ratkaisevat takin laadukkuuden ja pitkäikäisuuden. Laadukas tekninen takki on pitkäaikainen sijoitus, josta on sinulle hyvällä huollolla iloa vuosia.

Parkatakissa yhdistyvät niin trendikkyys, kuin tyylikkyyskin käytännöllisyyteen ja ajattomuuteen. Laadukas parkatakki on hyvin viimeistelty yksityiskohtia myöten ja taatusti lämmin ja säänkestävä. Parkatakkeja löydät muun muassa Makian valikoimista. Parkatakit ovat olennainen osa syys-, ja kevätpukeutumista; mikä olisikaan parempi vaihtoehto, kuin tyylikäs parkatakki, joka on helppo käyttää niin arjessa, kuin vapaa-ajallakin.

Shaketti on trendikäs vaihtoehto

Shaketit. Shaketeista löydät paljon erilaisia vaihtoehtoja niin arkeen, kuin vapaa-aikaankin. Shaketit ovat kevyitä, hengittäviä ja miellyttäviä päällä. Materiaalit ovat monesti pitkälle mietittyjä ja tuote on monikäyttöisyydessään vertaansa vailla. Shaketeissa korostuu keveys ja ennen kaikkea monikäyttöisyys ja käyttömukavuus. Shaketin tärkein ominaisuus on tyylikkyys, joka on vähintäänkin yhtä tärkeää, kuin käyttömukavuus. Shaketeilla voit myös leikitellä väreillä ja kokeilla uutta, löydät vaihtoehtoja niin työhön, vapaa-ajalle, kuin vaikkapa lenkkipolullekin. Syksyn tullen ihanat murretut sävyt valtaavat valikoimat ja toisaalta kevät tuo tullessaan kauniin vaaleat sävyt tuotteisiin.

Syys-, ja kevättakit ovat taas ajankohtaisia! Syys-, ja kevättakkien ominaisuuksilta vaaditaan Suomen olosuhteissa paljon. Syys-, ja kevättakeilta vaadittavat ominaisuudet vaihtelevat paljon tilanteen mukaan ja usein tähän aikaan vuodesta enemmän on enemmän; työmatkoilla kevytuntuvatakki voi olla korvaamaton, harrastuksissa vaaditaan teknisiä ominaisuuksia ja vapaa-ajalla tikkitakki voi osoittautua helposti lempivaihtoehdoksi – miksi et siis harkitsisi jopa useampaa takkia tilanteen mukaan!