Naisten teddytakit

Naisten teddytakit

Naisten teddytakit ovat ihania ja näyttäviä takkeja leudompaan talveen. Trendikäs teddytakki muistuttaa nallekarhun turkkia. Monikäyttöinen takki on täydellinen takki niin arkeen kuin juhlaankin. Takki sopii niin farkkujen kaveriksi kuin yhdistettynä juhlavampaan lookiin mekon kanssa. Teddytakit eivät ole aina niitä lämpimimpiä takkeja, vaikka ihania ovatkin. Leutoihin Etelä-Suomen talviin tämä takki sopii kuitenkin todella hyvin! Katso trendikkäät naisten teddytakit.

Tältä sivulta löydät valikoimamme lämpimät naisten talvitakit.

Takki on vaatekappaleena todella tärkeä osa pukeutumistamme, varsinkin täällä Suomessa vaihtelevien sääolosuhteiden takia. Sääolot vaikuttavat paljon siihen millaista takkia haemme ja tarvitsemme. Takin käytännöllisyys ja materiaali ovat tärkeitä vaatimuksia takin ostoon, siksi olemme pyrkineet tuomaan tuotesivuillamme esille tarkasti takkien materiaalit ja ominaisuudet. Oikeanlainen takki luo asukokonaisuuden ja tekee asustamme viimeistellyn. Haluamme, että takin löytäminen on sinulle helppoa ja siksi olemmekin jakaneet takkimme eri kategorioihin. Valikoimastamme löydät ihanan kevyet kevyttoppatakit, muhkeat untuvatakit, tyylikkäät villakangastakit sekä trendikkäät teddytakit.

Parkatakit ovat rento ja sporttinen valinta talven tuiskuihin. Parkatakit ovat yleensä pidempiä ja näin myös ihanan lämpimiä. Parkatakit sopivast loistavasti ulkoiluun, joten jos liikut paljon ja olet paljon ulkona, on parkatakki loistava valinta sinulle. Parkatakkeja löydät esimerkiksi Alpha Industriesin ja Makian valikoimastamme. Tutustu laadukkaisiin naisten parkatakkeihimme.

Tyylikäs ja ajaton villakangastakki sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Se on aina tyylikäs ja naisellinen vaihtoehto, ja luo huolitellun ilmeen arkeen ja juhlaan. Kauniit villakangastakit löydät esimerkiski Ted Bakerin valikoimasta. Tutustu valikoimaamme ja löydä kauden parhaat naisten villakangastakit.

Toppatakki on aina varma valinta talveen. Toppatakki on untuvatakkia helpompi ja vaivattomampi hoitaa, siksi se on niin yleinen takkityyppi Suomen viileinä talvipäivinä. Toppatakkeja löydät useilta tuotemerkeiltämme. Katso talven parhaat naisten toppatakit.

Untuvatakki on täydellinen valinta talven paukkupakkasiin. Untuvatakit ovat klassisia ja aikaa kestäviä suosikkitakkeja. Untuvan ominaisuudet ovat loistavat, sillä untuva eristää loistavasti lämpöä. Takin untuvat pitävät sinut varmasti lämpimänä ja pitävät kosteudenkin loitolla. Untuvatakki tarjoaa loistavaa suojaa kylmää vastaan. Untuvatakin huoltoa yleensä pelätään ja siksi moni kääntyykin helppohoitoisemman toppatakin puoleen. Untuvatakin huolto on kuitenkin luultua helpompaa, joten sitä ei kannata pelätä. Olemme koonneet sivuillemme kattavat ohjeet, joista saat varmasti vinkkejä untuvatakin huoltoon. Tutustu valikoimaamme ja löydä kauden parhaat naisten untuvatakit. Katso myös untuvatakkien hoito-ohjeet.