Miesten 2023 kesämuoti

Mistä miesten kesämuoti koostuu?

Miesten 2023 kesämuoti pitää sisällään paljon rentoja t-paitoja, tyylikkäitä shortseja, printtejä ja tietenkin myös raikkaita värejä. Materiaalit ovat luonnonmukaisia, kuten pellavaa sekä puuvillaa. Hengittävät materiaalit ovatkin kesän helteillä ihan must have -juttu.

Miesten muoti pysyy vuodesta toiseen aika samanlaisena mutta aina nousee joku trendi ylitse muiden. Mikä se on tänä vuonna? Se selviää myös tällä sivulla.

Tämän kesän ykköstrendi miehillä on…

Aivan oikein! Pikeepaita. Urheilullisuus pitää pintansa tänäkin vuonna ja siksi urheilullinen mutta myös tyylikäs pikeepaita on tämän kesän ykkösvalinta. Tämä kannattaa pitää mielessä, kun alat miettiä kesän pukeutumistasi.

Pikeepaidassa on monta hyvää ominaisuutta. Se joustaa, hengittää, näyttää hyvältä ja on rento päällä.

Tutustu pikeepaitoihimme tästä.

Farkkushortsit ovat varma valinta kesään!

Farkkushortsit ovat aina tyylikäs valinta kesään. Voisi luulla, että farkku ei ole se miellyttävin materiaali kesän helteille, mutta nykypäivänä farkku materiaalina on muuttunut lisääntyneen elastisuutensa ansiosta paljon ohuemmaksi. Farkkushortseissakin on rennompia malleja ja niitä tyköistuvampiakin vaihtoehtoja.

Toki kaikki eivät pidä farkkushortseista ja siksi onkin hyvä, että shortsivalikoimasta löytyy myös tyylikkäitä chino-mallisia farkkuja kuin collegeshortsejakin. Alta pääset tutustumaan shortsivalikoimaamme.

Printtikauluspaita ovat tyylikäs valinta kesään!

Värikkäät, kuvalliset kauluspaidat näkyvät tänä kesänä isosti miesten muodissa. Rennot kauluspaidat sopivat loistavasti kesän helteille, sillä ne ovat mahtavan kevyitä ja malliltaan yleensä vähän rennompia kuin normaalit kauluspaidat. Nämä toimivat myös blazerin alla vähän juhlavammassakin menossa.

Tässä esimerkki kuinka kokoat asun printtikauluspaidan ympärille. Trendikäs kalastajanhattu, joustava vyö ja kengät viimeistelevät lookin.

Viileämmällä kesäsäällä on hyvä napata kotoa lähtiessä farkkutakki matkaan mukaan.

Tyylikäs päähine viimeistelee kesäisen lookin!

Lippikset pitävät pintansa vuodesta toiseen. Ehkä siksi, että sporttisuus on ollut nyt jo hetken aikaa muodissa. Tähän trendiin lippikset sopivat kuin nenä päähän.

Uutena trendinä miesten hatuissa nähdään nyt myös kalastajanhatut. Nämä ovat tämän hetken hittituotteita! Alta pääset tutustumaan miesten päähinevalikoimaamme.

Pellava on kesän luottomateriaali!

Pellavaa näkyy tänä kesänä niin puvuissa kuin kauluspaidoissakin. Hengittävä pellava on mahtava materiaali kesän helteillä. Pellavapaitoja on tullut niin lyhythihaisia kuin pitkähihaisiakin muun muassa Gantilta että Bossilta. Pellavaa löytyy myös kesän juhlapukeutumisesta, sillä Selectediltä löydät näyttävän pellavablazerin sekä -housut!

Pellava on materiaalina todella huoleton – sillä pieni rypistyminen ei haittaa! Pellavaan pienet rypyt kuuluvat ja näin ollen voit olla rennosti senkin suhteen. Jos et vielä omista pellavapaitaa, niin kannattaa ihmeessä käydä testaamassa. Ihastut varmasti!

#muotitalolehto #sinunvaatekauppasi #meilleolettärkein