Syksyn trendivärit ja -kuosit

Syksyn trendivärit ja -kuosit

Syyssesonki on täällä taas ja sen myötä myös uudet trendivärit ja -kuosit ovat vallanneet tämän hetkisen muodin. Saatat olla jo bongannut uudet syyssesongin värit jo eri vaateliikkeiden valikoimasta. Tietyt värit jatkavat vuodesta toiseen syysesongissa mutta mitä tämän syksyn trendivärit ovat ja mitä ihania kuoseja saammekaan ihastella kauden vaatteissa ja asusteissa?

Syksyn trendivärit – beige, ruskea ja luonnonvalkoinen

Tänä vuonna nähdään paljon ihania maanläheisiä värejä. Ruskean ja beigen eri sävyt löytyvätkin monen brändin valikoimista uudessa syyssesongissa. Nämä värit yhdistettynä luonnonvalkoisen ja mustan kanssa ovatkin olleet klassikoita jo monta vuotta. Ne sopivatkin loistavasti skandinaaviseen muotiin. Nämä sävyt ovatkin monelle sopivia, juuri monipuolisten värisävyjensä ansiosta.

Vihreä on uusi musta!

Vihreä on ollut nyt muutamana sesonkina pinnalla niin keväällä että näin syyssesongissakin. Niin se on myös tänä vuonna. Vihreä on siitä ihana väri, että se sopii todella monelle ja toimii loistavasti esimerkiksi yllämainittujen ruskean ja beigen eri sävyihin yhdistettynä. Monet meistä valitsevat takin väriksi mustan, koska siihen on niin helppo yhdistellä eri sävyisisä huiveja ja asusteita.

Olemmekin huomanneet, että vihreä toimii mustan lailla todella monen värin kanssa. Siksi vihreästä onkin tullut uusi musta. Siihen sopii niin vaaleanpunainen, viininpunainen kuin oranssikin. Eikä unohdeta harmaan ja beigen sävyjä. Vihreä on monipuolinen väri ja se on ajautumassa klassikkovärien asemaan kovaa vauhtia!

trendivärit

Nyt saa nähdä punaista!

Punainen tekee paluun syyssesonkiin. Punaisten sävyjen kirjo on tänä vuonna todella laaja, aina kirkkaasta punaisesta tummaan viininpaunaiseen sekä oranssin punaisesta rubiinin sävyihin. Pirteää punaista nähdään myös asusteissa.

Graafisuus ja ruudut

Klassinen ruutuprintti on saanut rinnalleen syksyn sesonkiin myös graafiset kuviot. Eikä ruutuprintinkään tarvitse tänä syksynä olla se klassisin “perus” ruutukuosi, vaan nyt nähdään myös modernimpaa shakkiruudukkoa. Uskaliaimmat yhdistävät nyt graafiset kuvot että kukkaprintit yhteen ruudun kanssa.

Sähkönsininen ja lila säväyttävät syyssesongissa

Syksyn harmaat ja beiget sävyt ovat saaneet kaverikseen sähäkät lilan ja sähkönsinisen sävyt. Näiden värien kanssa tulet aivan varmasti huomatuksi. Nämä näyttävät mutta samalla elegantit värit toimivat syksyn hillitympien värien kaverina loistavasti. Sähkönsininen sekä musta toimivat loistavasti yhteen sekä lila ja harmaa on lyömätön pari yhdessä. Tee vaikutu pukeutumalla syksyn väreihin!

Pukeudu värikkäästi myös syksyllä!

Syksy ja talvi ei tarkoita sitä, että tarvitsisi kaivaa tummat värit kesän jälkeen esille. Myös syyssesongissa saa pukeutua värikkäästi ja näyttävästi. Yhdistelemällä rohkeasti eri värejä ja kuoseja, piristät helposti itseäsi ja muita harmauden keskellä! Jos tarvitset inspiraatiota pukeutumiseesi, niin taitavat myyjämme auttavat sinua myymälöissä ja asiakaspalvelu auttaa sinua verkkokaupan puolella, jos kaipaat apua! Tehdään syksystä ja talvesta astetta värikkäämpi yhdessä!

#muotitalolehto #sinunvaatekauppasi #meilleolettärkein